Termo kojinės

Termo kojinės neleidžia sušalti net atšiauriausiomis sąlygomis! Dėvėdami tokias kojines nuolat jausite malonų komfortą ir šilumą. Dėl savo unikalių savybių termo kojinės puikiai tinka žvejams, medžiotojams, kariams ir kitiems daug laiko sudėtingose oro sąlygose praleidžiantiems žmonėms.

Pačių šilčiausių mūsų termo kojinių sudėtyje yra net 80 % vilnos – šios kojinės išlaiko kojų šilumą net prie -35° C! Aukščiausios kokybės vilna ir dvigubo pliušo mezgimo technologijos kombinaciją užtikrina ypatingą komfortą ir šilumą. Tuo tarpu aktyviam laisvalaikiui ar žiemos sportui tinkamiausias pasirinkimas - slidinėjimo kojines. Jų sudėties pagrindą sudaro vilna ir polipropilenas, todėl jos puikiai išlaiko šilumą prie -25° C ir efektyviai šalina drėgmę. Šios slidinėjimo kojinės pasižymi ypatinga konstrukcija, kuri sušvelnina mikrosmūgių ir vibracijų apkrovą raumenims bei raiščiams, saugo odą nuo nutrynimų.

Taigi, nesvarbu, ar aktyviai leidžiate laisvalaikį, ar dirbate – termo kojinės leis jaustis šiltai ir patogiai. Svarbu atsiminti, jog tik kokybiškos medžiagos gali dovanoti ypatingą komfortą, todėl rinkitės „Skinija“ kojines, kurios gaminamos iš sertifikuotos, aukštos kokybės žaliavos.

Skaityti daugiau Skaityti mažiau